skip to Main Content

U zoekt Biella Benelux?

In mei 2018 heeft Bellea de Business-to-Business activiteiten van Biella Benelux overgenomen. Vanaf die tijd kunt u voor uw maatwerk mappen terecht bij Bellea. Bellea schept een mooie band tussen u en uw relaties, via een stijlvolle ringband, een kleurrijke doosband of een praktische presentatiemap.

Biella mappen wordt Bellea Benelux

Werkt u in een administratieve omgeving? En houdt u zich dagelijks bezig met belangrijke documenten en gegevensopslag? Dan bent u vast en zeker bekend met de Biella Groep, de grootste Europese producent van de bekende Biella mappen, zoals ordners en ringbanden. Dit bedrijf heeft een historie van maar liefst meer dan 115 jaar. In 2004 gingen de mappen-producenten Stadtmann B.V. en Kadee Delft B.V. samen. Drie jaar later werden zij opgenomen in het uitgebreide netwerk van Biella. Bellea, producent van maatwerk opberg- en presentatiemiddelen, heeft in 2018 de business-to-business activiteiten van Biella Benelux overgenomen. Zo werd Bellea Benelux een feit.

Biella Benelux zet B-to-B activiteiten door

De overgang van de (Benelux) B-to-B activiteiten van Biella mappen is vanzelfsprekend een overwogen beslissing geweest. Om de efficiency en concurrentiepositie van de Biella Groep te kunnen versterken, is de groepsstructuur gewijzigd, en zijn de business-to-business activiteiten van Biella Benelux in 2018 afgestoten. Tevens is het kantoor van Biella in Hoorn gesloten en is er in mei 2018 een ander kantoor door Bellea geopend (Atoomweg 2, ook in Hoorn). Het is belangrijk voor u als klant om te weten dat er niets veranderd is in het aanbod. Bellea levert dezelfde hoogwaardige kwaliteit en service die u van Biella ook gewend was. We zijn groot geworden doordat ons business-to-business assortiment perfect op de klantwensen aansluit, dus dat houden we natuurlijk zo, net als onze eerlijke en transparante voorwaarden.

Van Biella Hoorn naar Bellea Benelux

U was gewend dat de bedrukte ringbanden, ordners, offertemappen, presentatiemappen en multomappen vanuit Biella Hoorn werden geleverd. Biella werd opgericht in 1900 onder de naam ‘Schreibbücher- und Papierwarenfabrik Biel AG’. Het hoofdkantoor bevindt zich in Brügg en de groep heeft vijf productielocaties, vier distributiecentra en een Europees distributienetwerk. Vanaf 2007 vielen Kadee Delft B.V. en Stadtmann B.V. onder Biella Benelux, waaronder ook het verkoopkantoor van Biella in Hoorn viel. De voor u zo bekende Biella mappen van hoge kwaliteit, zijn dus nog steeds verkrijgbaar, maar nu via Bellea Benelux. Heeft u nog vragen hierover? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Linda Hemming en Que-Anh Pham lichten u graag nog het een en ander toe.

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen