skip to Main Content

U wilt een logboek kopen?

Logboeken van Bellea zorgen ervoor dat u uw industriële documenten veilig kunt opbergen. Denk bijvoorbeeld aan handleidingen voor machines en veiligheidsvoorschriften. Het stevige PVC omhulsel zorgt voor een stofvrije en vochtvrije omgeving.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Gepersonaliseerd in uw huisstijl of standaard uit voorraad

Bedrukkingsmogelijkheden 
Zeefdruk of ingelast drukwerk

Materiaal
PVC

Mechaniek
2D15

Extra mogelijkheden
Buitenzijde voorzien van insteekvakken en/of zeilring

Bellea logboek dicht
Bellea logboek open

Logboek kopen voor gegevensopslag

In deze tijden worden veel zaken geautomatiseerd. Vaak is dit natuurlijk ook handig en een grote vooruitgang: automatisering levert tijdwinst op en daarmee besparing van mankracht en geld. Voor sommige ondernemingen, zoals bedrijven in de koeltechniek of voedingsmiddelenindustrie, is gegevensopslag op papier voor diverse certificeringen echter nog steeds verplicht. Denk hierbij aan de handleidingen voor machines en veiligheidsvoorschriften en dergelijke. Daarnaast is er nog steeds een groot aantal klanten dat niet 100% op hun digitale back-up wil vertrouwen. Zij willen voor de zekerheid de onmisbare waardevolle voorschriften op schrift bewaren. De vraag om deze gegevens ook op een veilige plek te kunnen opbergen, is er nog steeds. Een logboek kopen om de belangrijke documenten te bewaren, is dé oplossing!

Contact opnemen

Logboek bestellen bij Bellea Benelux

Bellea Benelux biedt een uitkomst voor het bewaren van fysieke documenten. U kunt bij ons een logboek kopen dat we hebben ontwikkeld uit hoogwaardig PVC, ideaal voor de opslag van belangrijke informatie! Hierin kunt u namelijk alle documenten stof- en vochtvrij bewaren. Door het gebruik van stevig materiaal kunnen deze logboeken tegen een stootje! Heeft u interesse om een logboek van Bellea Benelux te bestellen? Dan heeft u keuze uit twee varianten: het standaard (witte) logboek of u kunt het logboek op maat bestellen. Bij de variant op maat leveren we het boek in de huisstijl van uw bedrijf. Eventueel kunnen ook de afmetingen aangepast worden, voor ieder logboek geldt sowieso dat het voldoende opbergruimte biedt. De logboeken zien er niet alleen professioneel uit, de uitstraling en de uitvoering zorgen voor een waardevol fysiek opbergmiddel dat tegen een stootje kan.

Uniek in Nederland!

Door het logboek te kopen bij Bellea Benelux krijgt u een uniek product in handen. We zijn er trots op dat we een van de weinige aanbieders in Nederland zijn met deze vorm voor fysieke gegevensopslag. Als u specifieke wensen voor de uitvoering heeft, denken we graag met u mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een logboek met opdruk te bestellen. De bedrukking bestaat uit zeefdruk of ingelast drukwerk. Het mechaniek van de opslagmap is uitgevoerd in een handige, stevige D-vorm. Extra insteekvakken of een zeilring om het logboek aan op te hangen aan de machine: geen probleem voor Bellea Benelux, we houden van maatwerk!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen