skip to Main Content

Kennis delen is vermenigvuldigen

Graag delen we met u onze technische kennis op het gebied van maatwerk presentatiemiddelen. In een serie tutorials geven we handige tips. De korte video’s delen we een voor een, dus check met regelmaat deze webpagina! Als u meer wilt weten: neem contact met ons op – we helpen graag.

Bellea in vakblad PRINTmatters

Klik op de afbeelding en lees ons interview in het vakblad PRINTmatters. Waarom is het creëren van zichtbaarheid juist in deze tijd zo belangrijk? En welke rol spelen tastbare presentatiemiddelen daarbij? Wij hebben hierover een duidelijke mening. ☺️

Hoe bepaal je de mechaniekgrootte?

Bij het maken van een ringband of een ordner starten we met de inhoud: wat moet er ìn het presentatiemiddel? En hoe hoog moet het ringmechaniek dan zijn? De video laat zien hoe je de mechaniekgrootte en de vulcapaciteit bepaalt.

Gerilde of gefreesde rug?

Wat is het verschil tussen een gerilde en gefreesde rug? Door de gefreesde ruglijnen krijgt de ringband een strakkere uitstraling. Freeslijnen maken een rechte haakse hoek. Check de video!

Waarom PVC logboeken?

Logboeken van Bellea zorgen ervoor dat u uw industriële documenten veilig kunt opbergen. We leveren ze gepersonaliseerd in uw huisstijl of standaard, uit voorraad. Het stevige PVC omhulsel zorgt voor een stofvrije en vochtvrije omgeving.

Wat zijn de voordelen van polypropyleen?

Materiaalkeuze doet veel, ook bij ringbanden of snelhechtmapjes. Maak kennis met polypropyleen. Het is modern van uitstraling en op verschillende manieren te bedrukken. Bovendien heeft het praktische voordelen. Bekijk de video!

Wat is het verschil tussen een ringband en een ordner?

Deze tutorial legt haarfijn aan u uit wat de specifieke kenmerken zijn van een ordner, zodat u uw documenten veilig en gemakkelijk kunt bewaren.

Hoe meet je het formaat van een ringband?

Het lijkt eenvoudig, het opmeten van een ringband. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Waar moet je rekening mee houden?

Wat is de functie van een draadspanner?

Check de tutorial en zie hoe handig een draadspanner is. Zorg ervoor dat de inhoud van de map goed op zijn plaats blijft!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen