skip to Main Content

U wilt uw mappen bedrukken?

Maak een goede indruk op uw klanten door uw offertes of bedrijfsinformatie in een bedrukte map of omslag, in uw eigen huisstijl, af te geven. Vele formaten, materialen en technieken, in diverse uitvoeringen, zijn mogelijk.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Papier omplakt, PP, PVC gelast

Verschillende materialen
Karton (gelamineerd of ongelamineerd), polypropyleen (PP)

Diverse uitvoeringsmogelijkheden
Offset, zeefdruk, pregen

Vele uitvoeringsmogelijkheden
Venster, tassen, klep- en stansvarianten

Functionele opberging
Snelhechters, sluitingen (klittenband, magneet, elastiek)

Bellea offertemap
Bellea omslag met snelhechter
Bellea map klemmap
Bellea ringband stijlvol

Mappen bedrukken voor een consequente huisstijl

Als grote leverancier van mappen en ringbanden, houden we ons vanzelfsprekend ook bezig met het mappen bedrukken. Een groot deel van onze klanten kiest er inmiddels voor om hun offertemap, ringmap en/of presentatiemappen te laten personaliseren door middel van bedrukking. Zij hebben de toegevoegde waarde al ontdekt: de bedrukte mappen vormen een mooie bijdrage aan de uitstraling van de onderneming en iedere gepersonaliseerde map draagt weer bij aan een consequente voering van de huisstijl van uw bedrijf.

Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Bedrukte mappen

Bedrukte mappen zijn op vele manieren in te zetten, zoals bij een presentatie of als schrijfmap. Of wat dacht u van het gebruik van handige klemmappen op de werkplaats? Deze gepersonaliseerde map is erg herkenbaar in gebruik en ideaal voor het opbergen van checklijsten. We zorgen voor bedrukte mappen op maat en houden er rekening mee dat werkplaatsdocumenten leesbaar moeten zijn zonder dat deze uit de hoes moeten worden genomen. Als de order, factuur of werkzaamheden met uw opdrachtgever besproken moeten worden, komt u mooi voor de dag met een map in de huisstijl! Ook over de extra’s denken we mee, zoals een ophangkoordje aan de klemmap. De klemmap is slechts een voorbeeld, Bellea Benelux biedt maatwerk voor het mappen bedrukken op alle vlakken. Bedrukte ordermappen, mappen bedrukken in een kleine oplage en een a4 map bedrukken behoren ook tot de mogelijkheden.

Mappen bedrukken in kleine oplage

Mappen bedrukken in een kleine oplage is tevens mogelijk, er wordt al vanaf circa 100 stuks geleverd. Dit geldt voor alle varianten, dus ook voor de drieslagmappen, mappen met een ‘leather look’ of mappen van aluminium. Wist u overigens dat ieder materiaal weer zijn eigen uitstraling heeft? Met een gepersonaliseerde map kunt u dat effect nog meer versterken! We denken graag met u mee bij het maken van de juiste uitvoering. Wilt u bescheiden beginnen? Mappen bedrukken in een eerste kleine oplage vinden we geen punt! Dan kunt u het proces rondom een a4 map bedrukken ervaren en de reacties van uw personeel en klanten peilen. U zult zien dat alle mappen bedrukken voortaan de standaard wordt!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen