skip to Main Content

Offertemappen drukken voor een goede indruk

Maak een goede indruk op uw klanten door uw offertes of bedrijfsinformatie in een bedrukte map of omslag, in uw eigen huisstijl, af te geven. Vele formaten, materialen en technieken, in diverse uitvoeringen, zijn mogelijk.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Papier omplakt, PP, PVC gelast

Verschillende materialen
Karton (gelamineerd of ongelamineerd), polypropyleen (PP)

Diverse uitvoeringsmogelijkheden
Offset, zeefdruk, pregen

Vele uitvoeringsmogelijkheden
Venster, tassen, klep- en stansvarianten

Functionele opberging
Snelhechters, sluitingen (klittenband, magneet, elastiek)

Bellea offertemap
Bellea omslag met snelhechter

Offertemappen drukken voor een goede indruk

Het uitbrengen van een offerte blijft zelfs voor de meest doorgewinterde ondernemer nog weleens spannend. Er hangt ook vaak wel het een en ander van af. Of misschien valt dat wel mee, maar vindt u – net als wij – een goede indruk het halve werk. Het opstellen van de offerte heeft u vast met de grootste aandacht en zorg gedaan. Daar hoort een perfect presentatiemiddel toch ook bij!? Maak een goede indruk op uw klanten door uw offertes of bedrijfsinformatie in een bedrukte map of omslag, in uw eigen huisstijl, aan te bieden. Voor het offertemap bedrukken bent u bij Bellea Benelux aan het juiste adres. We bieden offertemappen drukken op maat, dus in iedere gewenste uitvoering. Hier komt u zeker goed mee voor de dag!

Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Offertemap bedrukken: laat het over aan de specialisten

Het offertemap bedrukken is een belangrijke klus, waar wij al jaren ervaring mee hebben. Bellea Benelux heeft in 2018 de business-to-business activiteiten van Biella overgenomen. De Biella Groep is de grootste Europese producent van ordners en ringbanden met een historie van al meer dan 115 jaar. Aan de gemiddelde offertemap zijn twee eisen verbonden: het moet er professioneel en functioneel uit zien. Met een gepersonaliseerde bedrukking kunt u de offerte nèt dat beetje extra uitstraling geven. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw wensen en de huisstijl van uw onderneming, maar daarnaast moeten we ook rekening houden met de vele formaten, materialen en technieken. Deze aspecten zijn allemaal van invloed op het eindproduct. Daarom spreken we van tevoren goed uw wensen door, zodat het resultaat van het offertemappen drukken helemaal naar uw zin is.

Wat heeft Bellea Benelux uw onderneming te bieden?

Offertemappen bedrukken is altijd maatwerk. Gelukkig zien wij maatwerk als de standaard! We leveren op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven en organisaties die veel ‘fysiek’ papierwerk moeten opbergen. Sommige bedrijven zijn daar zelfs toe verplicht, zelfs in deze tijden van steeds verdere digitalisering! Heeft u gewoon heel veel administratie om op te bergen? Ook dan zijn we graag uw partner op het gebied van ordners, ringbanden en offertemappen. Bij het offertemap drukken werken we uitsluitend met materialen van een hoge kwaliteit. Samen met u onderzoeken we uw wensen en zorgen we voor individuele oplossingen. Onze persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau worden door onze klanten altijd zeer gewaardeerd!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen