skip to Main Content

U wilt uw multomap bedrukken?

De multomap: super praktisch opberg- en presentatiemiddel voor uw bedrijf of organisatie. Met een bedrukte multomap brengt u, als bedrijf of organisatie, lijn in uw documentatie. U bundelt alles op een overzichtelijke manier. Bellea maakt uw multomappen op maat.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Gelamineerd, papieromplakt of gelast

Verschillende materialen
Natuurkarton, polypropyleen (PP), aluminium, linnen

Diverse preeg mogelijkheden
Blind, kleur, goud, zilver

Vele uitvoeringsmogelijkheden
Vensters, insteekvakken, hoek- en randbeschermers

Verschillende mechanieken
Combi, ring, beugel

Bellea ringband stijlvol
Bellea ringband schoolmap
Bellea ringband zorgmap

Multomap bedrukken

Multomappen zijn niet meer weg te denken uit administratieve werkomgevingen zoals scholen, bedrijven en kantoren. Deze ‘oldtimer’ bestaat dan ook als sinds 1960 en blijft onmisbaar voor het netjes opbergen van documenten! De multomappen van Bellea Benelux worden geheel naar wens op maat gemaakt voor uw onderneming. Hiermee leveren we ringbanden die uniek zijn en die dus niet te vergelijken zijn met de standaard versies bij de kantoorboekhandel. U krijgt van ons een goed advies op het gebied van multomap bedrukken. Dit doen we aan de hand van een gesprek – liefst persoonlijk – zodat we uw wensen goed kunnen inventariseren. We willen bijvoorbeeld graag weten wat het doel is van de multomappen, waarvoor u deze gaat gebruiken en wat er aan documenten in opgeborgen moet worden?

Contact opnemen

Multomap 23 rings bedrukken

Op basis van al deze informatie, kunnen we u een advies geven over de juiste oplage, uitvoering en het meest geschikte materiaal. De multomap 23 rings die we bedrukken, kan gemaakt worden van kunststof, aluminium of omplakt papier. Voor ons is het belangrijk om te weten hoeveel documenten er opgeborgen moeten worden in de mappen en of dat dit documenten zijn met reguliere afmetingen. Bij het multomap bedrukken houden we altijd rekening met uw huisstijl en de uitstraling die het beste bij uw bedrijf past, zodat we deze nog meer kunnen versterken. We bekijken altijd vooraf hoe we het DNA van uw organisatie het beste tot uiting kunnen brengen op bijvoorbeeld een multomap 23 rings wanneer we deze gaan bedrukken.

Extra mogelijkheden

Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van een multomap 23 rings bedrukken? Stel ze gerust via de e-mail, het contactformulier of telefonisch. We staan bekend om ons maatwerk, dus er is heel veel mogelijk! Vergeet ook de extra’s niet mee te nemen in uw overwegingen, zoals een visitekaartvenster, insteekdriehoek en tabbladen. Het aanpassen van het formaat behoort ook tot de mogelijkheden van het multomap bedrukken. Na ons eerste contact inventariseren we al uw wensen zodat we u een passend advies kunnen geven. Gaat het om het bedrukken van alle ordners, presentatiemappen en logboeken? Dan kijken we gezamenlijk naar hoe de hele lijn het beste bedrukt kan worden. Zo kan ieder item deel uitmaken van de huisstijl, maar toch in een oogopslag herkenbaar blijven. We denken dus op ieder vlak met u mee!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen