skip to Main Content

U wilt uw ringband bedrukken?

Er is geen beter communicatiemiddel dan de ringband. Met een bedrukte ringband brengt u, als bedrijf of organisatie, lijn in uw documentatie. U bundelt alles op een overzichtelijke en representatieve manier.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Gelamineerd, papieromplakt of gelast

Verschillende materialen
Natuurkarton, polypropyleen (PP), aluminium, linnen

Diverse preeg mogelijkheden
Blind, kleur, goud, zilver

Vele uitvoeringsmogelijkheden
Vensters, insteekvakken, hoek- en randbeschermers

Verschillende mechanieken
Combi, ring, beugel

Bellea ringband stijlvol
Bellea ringband schoolmap
Bellea ringband zorgmap

Ringband bedrukken voor een verzorgde presentatie

Welk opbergmiddel doet er nu beter zijn werk dan de bekende ringband? Ideaal om al uw documentatie en administratie handig in op te bergen. Naast het praktische aspect, wil het oog natuurlijk ook wat. Vandaar dat Bellea de mogelijkheid biedt tot het ringband bedrukken. Zo wordt het opbergen niet alleen overzichtelijk, maar kunt u het geheel bovendien nog eens op een verzorgde manier presenteren. Het ringmap bedrukken biedt de perfecte manier om informatie over uw producten te tonen aan een nieuwe klant, om overzichtelijk de administratie in te bewaren of om algemene bedrijfsinformatie te verzamelen, bijvoorbeeld in de vorm van een personeelshandboek.

Contact opnemen

Bedrukte ringbanden in uw eigen huisstijl

Met bedrukte ringbanden kunt u eenvoudig en overzichtelijk alle informatie die op papier staat en bewaard moet blijven, op één plek bundelen. Bedrukte ringmappen in uw eigen huisstijl dragen bij aan een nette presentatie, hiermee laat u vast en zeker een goede indruk achter! Bij Bellea hebben we al vele jaren ervaring met het ringband bedrukken, we zorgen ervoor dat iedere klant nóg een fractie blijer wordt van zijn eigen huisstijl. Al uw bedrukte ringmappen op een rij in dezelfde uitvoering, ziet u het al voor zich? Bedrukte ringbanden zijn echt een toevoeging op de bedrijfsuitstraling! Neem contact op en laat u eens door Bellea Benelux adviseren over de creatieve mogelijkheden die we kunnen leveren op het gebied van ringmap bedrukken op maat!

Ringmap bedrukken om uw bedrijfs-DNA weer te geven

Maak gebruik van onze expertise of lever zelf een ontwerp aan voor het ringband bedrukken, wij zorgen voor een passend advies op maat. Daarbij zullen we ook de extra’s bespreken, zoals de opties voor tabbladen, visitekaartvenster, schuine insteek of grijpgat. De bedrukte ringmappen zijn leverbaar in alle denkbare variaties: offset bedrukt, met linnen, met het luxe materiaal Balacron of omplakt met uw eigen (gelamineerde) drukwerk. Laat u eens verrassen door de onbeperkte stans – en bedrukkingsmogelijkheden en de trendy uitstraling door de matte, half transparante of gekleurde textuur van onze kunststof PP mappen! Een ringmap bedrukken blijft vakwerk, dat wij al jaren met passie uitvoeren. Vertel ons over het DNA van uw bedrijf en Bellea Benelux zorgt ervoor dat dit vertaald wordt naar prachtige bedrukte ringbanden!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen