skip to Main Content

U wilt presentatiemappen bedrukken?

Als bedrijf of organisatie wilt u zich in stijl presenteren. Laat uw presentatiemappen bedrukken in de huisstijl van uw onderneming en maak de professionele uitstraling helemaal compleet.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Papier omplakt, PP, PVC gelast

Verschillende materialen
Karton (gelamineerd of ongelamineerd), polypropyleen (PP)

Diverse uitvoeringsmogelijkheden
Offset, zeefdruk, pregen

Vele uitvoeringsmogelijkheden
Venster, tassen, klep- en stansvarianten

Functionele opberging
Snelhechters, sluitingen (klittenband, magneet, elastiek)

Bellea offertemap
Bellea omslag met snelhechter
Bellea map klemmap
Bellea offertemap

Presentatiemappen bedrukken met uw huisstijl

Heeft u een belangrijke meeting in het vooruitzicht die u goed voorbereid en netjes wil presenteren? Gebruikt iedereen binnen uw bedrijf weer een andere map of middel bij een introductie aan een nieuwe klant? Of mist u een geschikt opbergmiddel om aan personeel dat nieuw in dienst komt, het handboek en de overeenkomst in mee te geven? Daar hebben wij dé oplossing voor! Met onze presentatiemap of offertemap presenteert u uw bedrijfsinformatie altijd in stijl. Laat de presentatiemappen bedrukken in de huisstijl van uw onderneming en maak de professionele uitstraling helemaal compleet. Door het presentatiemappen drukken heeft u altijd de juiste informatie bij de hand in een handige map met op de cover het logo of uw herkenbare huisontwerp.

Contact opnemen

Presentatiemappen geheel op maat drukken

Presentatiemappen drukken doen we geheel op maat met een minimale oplage van circa 100 stuks. Dit kan met het gebruik van verschillende materialen, in allerlei maten en met een bedrukking naar wens. U weet hoe noodzakelijk het is om u te onderscheiden van uw concurrenten, presentatiemappen bedrukken is een perfect instrument om uw bedrijf met nét dat beetje extra onder de aandacht te brengen. Met een presentatiemap van Bellea Benelux, bieden we u de kans om dat ‘’extra’s’’ in te kunnen zetten. Laat de presentatiemappen drukken en toon uw bedrijfsbrochures in een overzichtelijke map, of in een doosband, of gebruik deze om losse documentatie, folders of de offerte op een representatieve manier aan klanten te overhandigen.

Presentatiemap bedrukken met diverse extra’s

Bellea Benelux biedt vele mogelijkheden. Een afwijkend formaat van uw bedrijfsdocumentatie is voor ons geen probleem, we passen de afmeting van de presentatiemap die we moeten bedrukken gewoon aan. Wilt u graag meerdere visitekaartjes bijsluiten in de map? Ook dat is geen punt, de map kan worden voorzien van diverse accessoires, zoals verschillende sluitingen en houders. Soms heeft het de voorkeur om de informatie gescheiden van elkaar in een map aan te bieden. Indien dit het geval is, kunnen we de presentatiemap uitbreiden met opbergvakken. Wellicht heeft u vragen over het presentatiemappen bedrukken in uw huisstijl en de tarieven die we hanteren. We nemen graag uw wensen met u door in een persoonlijk gesprek. Neem telefonisch contact op vul het contactformulier in en we hopen u graag binnenkort te spreken over hoe u de presentatiemap van uw onderneming bedrukken!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen