skip to Main Content

U wilt uw ordners bedrukken?

Bellea is uw absolute specialist in bedrukte ordners! Ordners zijn perfect te gebruiken bij het opbergen van uw bedrijfsadministratie en voor de presentatie richting uw klanten.

Kenmerken

Meerdere uitvoeringen
Gelamineerd, PP of papier omplakt

Verschillende materialen
Karton, polypropyleen (PP), linnen

Diverse preeg uitvoeringen
Blind, kleur, goud, zilver

Vele uitvoeringsmogelijkheden
Vensters, insteekvakken, tassen, grijpgat/duimgat, randbeschermers

Verschillende mechanieken
Diverse capaciteiten hefboommechanieken

Bellea ordner stijlvol
Bellea ordner speels
Bellea ordner full colour
Bellea ordner full colour

Ordners bedrukken voor een unieke opberglijn

Het doel van Bellea Benelux is om ondernemingen te ondersteunen bij hun professionele uitstraling, zodat ze zich op een representatieve, mooie wijze kunnen presenteren. Dit doet de verwijzing naar ‘belle’ in onze bedrijfsnaam natuurlijk al vermoeden! Vandaar dat we naast ringbanden, offerte- en presentatiemappen ook ordners bedrukken. Met bedrukte ordners creëert u een overzichtelijke, unieke opberglijn, die het totaalplaatje zeker ten goede komt. En zeg nu zelf: wie wil er nou niet goed voor de dag komen?! Kijk dus snel verder op onze website voor een overzicht van al onze ideale opberg- en presentatiemiddelen!

Contact opnemen

Met bedrukte ordners kunt u jaren vooruit!

Bedrukte ordners zijn perfect te gebruiken bij het opbergen van uw administratie en voor een mooie presentatie richting uw klanten. Met een ordner met opdruk presenteert of archiveert u uw documentatie op een overzichtelijke manier, met of zonder tabbladen. Bellea levert alleen mappen van een hoge kwaliteit, onze bedrukte ordners worden dus vervaardigd uit robuust, stevig materiaal. De sluitkracht van deze ordners is sterk, vanwege het hefboommechaniek. Kies ook voor deze fijne, duurzame oplossing – de ordners gaan immers jarenlang mee – voor het opbergen van uw belangrijke documenten! U kunt er altijd op vertrouwen dat deze krachtpatser onder de opbergmappen zijn werk doet. Kies voor ordners bedrukken en u zit de komende jaren goed met deze representatieve, duurzame opberger!

Ordner met opdruk in meerdere uitvoeringen

Bellea Benelux is al jaren specialist in ordners bedrukken en een grote speler op de internationale markt. We bieden een breed assortiment met de volgende mogelijkheden:

  • We leveren de ordners in verschillende materialen, zoals karton, polypropyleen (PP), linnen en zowel gelamineerd als met papier omplakt;
  • Er zijn diverse preeg uitvoeringen, bijvoorbeeld blind, kleur, goud of zilver;
  • Vele uitvoeringsmogelijkheden van de ordner met opdruk zijn als extra verkrijgbaar, zoals vensters, insteekvakken, tassen, grijpgat/duimgat en randbeschermers;
  • De ordners zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten hefboommechanieken.

Benieuwd naar wat Bellea Benelux voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel 0031 (0) 85 486 88 12. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op de website, we staan direct voor u klaar!

INTERESSE?

Wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen