skip to Main Content

Elastomap omslag

Deze kleurrijke omslag is stevig en gemaakt voor veelvuldig gebruik. De elastieken zijn in de kleur van de huisstijl en zorgen ervoor dat de inhoud goed op z’n plaats blijft. Èn dat deze met regelmaat vervangen kan worden. Het glanslaminaat geeft deze omslag letterlijk en figuurlijk extra glans.

Seaman’s logboek

Map om diverse documenten in op te bergen. Op de voorzijde is een visitekaartvenster gelast. De map sluit d.m.v. een klittenbandsluiting.

PVC omslag met snelhechter

In deze stevige omslag kunnen op een eenvoudige manier documenten opgeborgen worden. De snelhechter aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de documenten niet verschuiven en vooral ook op een mooie wijze kunnen worden getoond.

Veldwerkmap PVC

Praktische veldwerkmap met veel functionaliteiten. De map heeft diverse insteekvensters en insteekhoezen die de documenten stevig op hun plek houden.

Medisch paspoort PVC

Dit mapje van PVC wordt gebruikt voor het opbergen van medische gegevens. Het medisch paspoort heeft 10 ingelaste etuis en 2 ingelaste vensters.

Omslag PVC

In deze stevige omslag kunnen op een veilige en representatieve manier documenten opgeborgen worden.
Bellea Map Klemmap

Klemmap met insteekhoes

Een klemmap met een praktische functie: als documentatiemap om bladen te bundelen èn een gedeelte dat A4-bladen, zoals bijv. controlelijsten omklemt.
Bellea Offertemap

Bedrukte offertemap

De full colour bedrukte offertemap is geheel uitgewerkt conform de huisstijl van de organisatie.